Κυριακή, 6 Απριλίου 2008

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΗΣ

H βεβήλωση του μνημείου του Ολοκαυτώματος… και μετά ο βιασμός της Βουλγάρας μαθήτριας στην Αμάρυνθο… και μετά η δολοφονία «του Αλβανού Έντισον Γιαχάϊ με την αλβανική σημαία στο μπλουζάκι» στο Ρέθυμνο με 17 μαχαιριές ...και μετά η δολοφονία του Αλβανού κρατούμενου Λεωνίδα Καλτσά στο ΑΤ Ίλιον ...και μετά ο δολοφονικός ξυλοδαρμός (και πάλι Αλβανού) μετανάστη από τρεις πολίτες στο κέντρο του Βόλου ...και πριν λίγο καιρό η «αυτοδολοφονία» του Τόνι στην Καλαμαριά... και αύριο η συμπαράσταση στον Πλεύρη (φασίστας μεν, αλλά ενάντια στο Ισραήλ, που στην δικαστική αλλά και στην αριστερή/αναρχική γλώσσα είναι κάτι που αποτελεί «ελαφρυντικό στοιχείο»)... ναι λεπτομέρειες μεν και ψιλά γράμματα αλλά τουλάχιστον για μας, τα μόνα που μας ωθούν να γράφουμε και να δραστηριοποιούμαστε ακόμα σε αυτήν την «μικρή σας κοινωνία που βρωμάει ρατσισμό... και όλα τα άλλα»...
αναδημοσίευση παραγράφου από το terminal119

Κάθε λαός ο οποίος ιστορικά δεν σέβεται τον "Άλλον", αλλά στηρίζει την ύπαρξή του στην κοινωνική ξένωση ΔΕΝ έχει κανένα δικαίωμα "αυτο-ονομασίας" από την στιγμή που οποιαδήποτε αυτοθέσμιση δεν συμβαίνει με τον απαραίτητο, σε μια άμεση δημοκρατία, αυτοπεριορισμό.

Αυτό ας το θυμούνται οι βαλκάνιοι που αυτο-ονομάστηκαν... "Έλληνες" (!!!) οι οποίοι έχουν διαπράξει-μεταξύ άλλων-τα προαναφερθέντα εγκλήματα για να ενισχύσουν την ταυτότητά τους. Σε αντίθεση με αυτά που προσπαθούν να μας πείσουν διάφοροι αριστεροί/αυτόνομοι, οι κάτοικοι του κράτους της ελλάδας είναι συνένοχοι για αυτά τα εγκλήματα, και όχι ένας "τίμιος πλην παραπλανημένος" λαός, οπότε έχουν ΙΣΤΟΡΙΚΗ ευθύνη, που ΔΕΝ είναι κάτι διαφορετικό από την κοινωνική/πολιτική ευθύνη. (Τι ωραία που είναι να είσαι παραπλανημένος από τους ξένους! Δεν έχεις καμία ευθύνη, αυτοί φταίνε για όλα, ποτέ εμείς. Φταίνε οι Άλλοι...)

Όσοι "αντιεθνικιστές" σιώπησαν συνένοχα στα ανωτέρω εγκλήματα αλλά προβάλλοντας τον "αντιεθνικισμό" τους έλυσαν την σιωπή τους και είναι λαλίστατοι για το αν η Μακεδονία πρέπει να είναι Άνω, Κάτω, Πέρα, Δώθε, με ελληνικές επιχειρήσεις ή χωρίς, ξεχνούν ότι:

Όταν μιλάμε για αντιεθνικισμό υποχρεωτικά πρέπει να αναφερόμαστε στον εθνικισμό της πατρίδας μας, διαφορετικά αυτό για το οποίο μιλάμε είναι η εξωτερική πολιτική.
Φίλιππας Κυρίτσης: http://www.sitemaker.gr/fakyris/

Σχετικά με τη ζωή των Βαλκάνιων και τη δημιουργία (εκ του μηδενός) των εθνών της περιοχής: Χριστόπουλος Βασίλειος, "Κι εσύ Έλληνας ρε;", ΚΕΔΡΟΣ 2005

Δεν υπάρχουν σχόλια: